vineri, 2 septembrie 2011

Business meeting cu DuPont asezonata cu ciorba din Plumbuita

Dragii mei, trebuie sa va povestesc patania asta:
Zilele trecute, me pregatesc eu si Alex, cu mic cu mare, de intalnirea cu reprezentantul pe Europa, al companiei mai sus mentionate, la hotelul X, unde era domnul cazat, pe Victoriei. ( asta ca sa intelegeti importanta intalnirii ).
Tin sa precizez ca si context, ca avem casa cu fundul in sus, ca sa zic asa, datorita unei mici renovari. Prin urmare, toate hainele noastre si bune si nebune, si de zi si de seara, toate gablonturile mele atat de necesare, toate incaltarile, toate ............. asezate in absoluta harababura in casa. A durat ceva timp pana sa ma hotarasc cu ce ma imbrac, pana sa gasesc tot ce imi trebuie etc etc etc cu o zi inainte de marea intalnire.
Vine ziua cu pricina, Alex aranjat, frezat gata sa iasa pe usa, eu ... evident nu, ne apropiam vertiginos de ora intalnirii si
si
inainte sa plec de acasa, ma hotarasc sa mangai pe pisi.
Pisi care era in drumul lui spre acoperisul casei noastre si urla la mine cat il tineau bojogii sa il bag in seama. Ma rotesc pe tocuri si ma intorc sa il mangai sa nu fie suparat cumva si ce sa vezi, surpriza mare, pisi nu se astepta sa ma intorc eu gatita, frezata si aranjata sa ii trag lui o mangaietura, si se sperie de gestul meu afectuos si incepe sa dea din maini si din picioare si sa se agate de tot ce ii iese in cale, orice, numai sa fuga din calea mangaierii mele.
Toate bune si frumoase doar ca in calea lui se afla un castron de ciorba pusa de draga mea mama, ca sa pape pisi. Pisi aflandu-se in groaza lui nebuneasca, sare disperat fix in castronul cu ciorba, care face o bolta ca in filme si se rastoarna ... unde credeti? .. fix la mine in cap ... da, da, ati auzit bine, fix la mine in cap ... :)
Ehe dragii mei si aveam morcovi, taietei, niste carnita si paine inmuiata + zeama aferenta de la ciorba, in parul meu proaspat aranjat, pe ochii proaspeti dati cu rimel, pe maieul meu cu greu gasit, pe fusta mea atent selectionata, si ce sa mai zic am ramas masca.
Alex in prag, nu stia daca sa faca o criza de nervi ( ca intarziam ), sau sa faca .. pe el de ras.
Si iata-ma pe mine in pragul casei, gatita, plina de ciorba si gata sa plec la intalnire...
Evident ca nu aveam nimic de schimb si nici nu se punea problema sa am timp sa mai fac ceva, asa ca mi-am desprins parul, mi-a scos Alex morcovii din cap si taieteii, m-am sters si m-am umplut de parfum, si am pecat la business meeting ... pe Calea Victoriei.
Sentimentul nu se poate descrie, dar va imaginati!
PS.: Sa stiti ca am ajuns la intalnire, la timp !