duminică, 3 februarie 2013

Prietenie

Oamenii se schimba, sau eu
Viata se schimba, sau modul in care o vad eu ...

Nu stiu, cert este ca lucrurile incep, fara voia mea sa se schimbe si parca prea brusc. Prea brusc sunt unii oameni pierduti, prea brusc se rupe ceva care dureaza demult.
Intotdeauna m-am zbatut pentru prieteni, prietenie. Intotdeauna am fost alaturi celor pe care i-am considerat prieteni, fara sa ma astept vreodata la ceva in schimb si intotdeauna am fost suficient de norocoasa sa am alaturi multi oameni buni, buni prieteni.

Nu am auzit niciodata vorbe "pe la spate" cum se spune, nu am simtit niciodata ca cineva imi vrea raul, nu m-am simtit niciodata dezamagita de cei carora le spun prieteni .. pana de curand, au inceput sa cada ... nu multi, dar pentru mine 1,2 sau 3 sunt deja prea multi.

Intotdeauna am participat la dezbateri de genul  "de ce mereu te agiti atat pentru cutare",  "da cum se poate sa te lasi pe tine pentru cutare" etc, si de fiecare data am avut argumente pro si contra impresiei / conversatiei respective. De fiecare data am crezut din tot sufletul in ce am spus.

Acum am inceput sa ma indoiesc, putin si poate sunt prea putini cei care m-au facut sa ma indoiesc, dar m-au facut si ... e pacat

Si de aici intrebarea: Se schimba lumea sau incep eu sa vad? , poate toti cei care pana acum incercau sa ma convinga ca nu exista prieteni adevarati, poate au un pic de dreptate?
Nu cred asta, am martori toti prietenii care nu m-au dezamagit, dar cine stie, nu ?

Altadata acest "dar" nu ar fi existat si imi pare rau ca a inceput sa apara.

Poate gresesc undeva? dar cum sa incep sa gresesc tocmai acum, nu m-am schimbat cu nimic sunt aceeasi persoana pe care au cunoscut-o, de ce s-au schimbat ei?
Poate gresesc, dar daca e asa, as vrea sa imi spuna cineva.

Eu imi iubesc foarte mult prietenii, si eu si sotul meu. Viata noastra este minunata, si parte din minunea asta sunt si ei. Cand vorbesc de mine, in mine e si familia mea, si alaturi de noi, prietenii nostrii care, pentru noi sunt tot familie.

Le multumesc tuturor prietenilor nostrii si imi pare rau pentru cei care nu mai sunt .. prieteni, vreau sa zic.

Si totusi, cred ca viata ne schimba pe toti, usor, usor, dar asta trebuie sa fie un lucru bun.

Va doresc ca in fiecare zi, viata sa vi se schimbe in mai bine, mereu!