joi, 17 februarie 2011

Devin fan al medicinei naturiste

Interesant
http://www.femeia.ro/sanatate/medicina-naturista/8-siropuri-facute-in-casa-si-ce-boli-trateaza-ele.html

Google

Zilele astea am ajuns sa citesc si g-mailul. Uit constant sa il verific. Mare greseala.
Iata ce am aflat:
Nu stiam ca Google face aceste donatii, lucru chiar ff bun. Iata inca cineva care poate si face.
Ma bucur

duminică, 13 februarie 2011

In cautarea rochiei de mireasa - Myra.ro = Nota 10

Programare finul, duminica ora 11 ( noi inca dormeam un pic cand am ajuns :) ) Foarte ok, se vede stilul, clasa, bunul simt, respectul pentru eveniment, domnisoara de acolo minunata si extrem de rabdatoare. ne-a servit si cu apa, am avut si toaleta, puteau sa stea si spectatori linistiti, ce sa mai, exact cum imi doream. Foarte frumos, asa visam sa fac problele rochiei mele de mireasa si ma bucur ca e si la noi asa ceva. www.myra.ro , chiar merita nota 10

In cautarea rochiei de mireasa - Mirandi

hm... de unde sa incep, A facut finul nostru programarea si impreuna cu ei mergem la casa Mirandi. Ma asteptam un pic la altceva, verisoara mea si-a cumparat rochie de acolo si i-a laudat f mult, plus ca rochia ei a fost bestiala. Nu m-au incantat f tare, au loc frumos sa stai cu familia sau prietenii sa te imbraci / dezbraci. Cand am intrat insa, cateva minute bune nu a intrebat nimeni cine suntem si ce cautam acolo, mai era cineva la proba, sa zicem ca au crezut ca suntem cu acele fete desi era cam clar ca nu. Asta e un minus, mare, parerea mea. Am intrebat apoi, daca pot merge la o toaleta inainte sa incep sa probez si mi-au spus ca mai bine caut in alta parte. Am fost in alta parte, dar m-au lasat un pic masca si asta e un alt mare minus. Nici prin cap nu a trecut nimanui sa ofere un pahar cu apa sau ceva ca lesini acolo proband, alt minus. Poate am vazut eu prea multe emisiuni TV de afara, dar totusi , in sfarsit. Cand mi-a venit randul a fost f ok, fata de acolo ff draguta, un plus. Am probat cam ce am vrut, in limita insa a 5 rochii.. ( eu mai aveam vre-o 5 pe lista :) , ma rog aici nu fac nici un comment, poate au si ei dreptate, dar pana la urma probez tot magazinul daca e cazul, pana imi gasesc una sa imi placa, sau nu e asa?) Cert e ca, nu au fost ce ma asteptam ... Va arat si o poza de acolo, doua:

In cautarea rochiei de mireasa - la targ

Proba 1 - A fost si proba nervilor, la Romexpo. Aglomerat, grabiti, pe fuga, duminica... toata reteta insuccesului, toata lumea obosita, ceri o rochie si ti se spune ca nu e buna pt tine si iti aduce alta ... etc Te dezbraci intr-o cabina, te schimbi in alta, se vede cand te imbraci / dezbraci de afara. Fete nesimtite, intra peste tine in cabina sa isi ia lucrurile, desi mai puteau astepta 2 minute sa iesi , etc Cert este ca la targ te duci doar ca sa iti faci o prima idee si sa aduni cuponase cu reduceri. Daca mergeti la targ, nu mergeti duminica si inarmati-va cu foarte multa rabdare.