marți, 17 noiembrie 2009

Din seria cafenele - The winner is: LA SCINTEIA

Pe Ferdinand. Stiti ca am cautat toata vara o terasa si iata ca era atat de aproape, am citit pe net tot felul de comentarii despre acest loc, pana la urma ne-am dus.Este chiar ok, curat, peste tot si la baie - ceea ce mie mi se pare f important. Nu stiu daca e asa mereu, dar pana acum eu asa am gasit.
Oamenii sunt chiar ok, f amabili si cum trebuie.
Preturile sunt chiar bune ( si pt bancile mele ) .. deci acesta este locul unde ne adunam momentan .. pe timp de iarna ca ursul in barlog ne retragem, la scinteia e barlogul nostru, as putea spune, iarna asta, si cred ca toata gasca e de acord.
Bineinteles, postez aici imagini de la ziua lui doamnei F.
Pupici!!!

Din seria cafenele - Hobby Cafe

Am uitat sa va tin la curent cu locurile pe unde gasca noastra a mai iesit, dar o sa reactualizez pe parcurs.
Acum vreau sa va spun despre Hobby Cafe - Mantuleasa.
De fapt, ce sa va spun o sa va pun si 2-3 poze da sunt cam neclare, este f frumos, nu este f ieftin, e acceptabil ( pt cei care nu au datorii la banci, ca mine ) dar este ff frumos. Ai carti de citit, carti de joc, table, remy, sah, nu stiu, tot felul de jocuri cu care te poti relaxa la o cafea cu prietenii. Eu nu le am cu jocurile dar mi-a polacut ca au o camera unde poti picta, sau se poate juca wii - care intre noi fie vorba habar nu prea am cu ce se mananca, dar duipa cum am spus mie nu prea imi plac jocurile astea. As sta in schimb, sa pictez, sau sa citesc o carte, sau un ziar sau ...
ff frumos