miercuri, 8 februarie 2012

Copii pe facebook

Ma scuzati dar sunt de-a dreptul revoltata. Nu inteleg cum de sunt atatia copii pe facebook. Si cand spun copii, nu ma refer neaparat la cei de 16,17 ani ( care oricum nu ar avea ce sa caute ) ci la cei din clasa I. Da au cont pe facebook. Si stiti ceva? Am inteles ca 90% din copii au facebook.
Ce e mai nasol si revoltator nu e ca ei isi fac cont, ci ca parintii ii lasa.
"toti colegii lui au si nu intelege de ce el nu poate" pai normal, pentru ca parintii sunt 99% iresponsabili, parerea mea. Nu sunt parinte e adevarat, dar daca as fi parinte si copilul meu care e clasa I ar avea cont pe facebook, as merge la scoala si as convoca o sedinta cu parintii, cu diriginta, cu directorul/directoarea scolii si as gasi o solutie.
E nefiresc si total aiurea si stiti de ce? Poate la noi in tara nu e asa ca afara ( poate e mai bine, poate e mai rau) dar acesti copii, peste 15-20 ani vor avea si ei copii si nu stim daca mediul social va fi la fel de "amabil si dragut" si atunci vor considera ca ei au stat pe facebook, copii lor de ce sa nu stea. Si vor sta si vor cadea si ei ca si cei de acum, prada tuturor lucrurilor negative existente.
" draga,sunt si alte timpuri,copiii nu mai au copilarie,toti numai calculatoare si alte prostii" = este adevarat, dar sunt atatea feluri in care calculatorul poate fi folosit incat nu inteleg de ce trebuie ca si copil sa stai pe retelele de socializare.
Niciodata nu voi putea fi de acord cu asa ceva.
Nu stiu cum puteti voi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu