duminică, 27 martie 2011

Cand ai nevoie de un prieten

Sunt momente in viata cand chiar ai nevoie de un prieten. Oricat esti de puternic, oricat stii sa te descurci, oricat poti sa faci orice pe lume, ai nevoie de cineva. De ce ? Pai ai nevoie sa stii ca parerile tale nu sunt singurele, ca mai gandesc si altii ca tine Ai nevoie sa stii ca ceea ce crezi tu despre ceva, mai crede si altcineva Mai ai nevoie de o incurajare Mai ai nevoie de un sfat Mai ai nevoie de o imbratisare Mai ai nevoie ca cineva sa te puna pe primul plan Mai ai nevoie sa te simti important Mai ai nevoie sa stii ca cineva si-a lasat prioritatea lui / ei pentru a ta, intr-un anumit moment Si toate astea de la un/o prieten/a Cand sunt momentele acestea? Cand te astepti mai putin si toata lumea are treaba :))

2 comentarii:

Adrian spunea...

Păi... când ai cu adevărat nevoie de un prieten e puţin probabil să-l găseşti. Iar motivul l-ai scris chiar tu, fiecare are priorităţile lui şi e tare greu de crezut că între acestea are loc şi persoana ta. :)

În aceste condiţii este de preferat să-ţi laşi prietenii să interacţioneze cu tine atunci când pot, cât pot iar tu să înveţi să-ţi organizezi viaţa în aşa fel încât să fie mari şanse să te descurci şi fără ajutorul lor.

Oricum, un lucru e sigur, prietenii nu te ignoră, nu sunt răi, nu te urăsc. Doar că uneori pur şi simplu nu au timp. :)

Corect? :D

Castravete amar Momordica charantia Insulina vegetala spunea...

da

Trimiteți un comentariu