marți, 11 august 2009

Baieti buni sau baieti rai???

Din seria " Ce isi doresc femeile" ma intreb ce ne dorim: baiatul bun, romantic iubitor, sau baietii rai, nebuni care traiesc asa zisa clipa.
"De ce ne plac baietii rai? Pentru ca ne duc acolo unde nu am avea curajul sa mergem singure." Oare ? Am citit un articol in care scria asta, mi s-a parut ff interesant. Si am mai vazut si niste filme zilele astea care "dezbateau" intr-un fel aceasta idee.
Baietii rai = nesiguranta, lipsa de incredere, aventura, pericol, zgomot, furie, nervi, dragoste nebuna, infrangere, depasirea temerilor, etc
Baietii buni = siguranta, incredere, dragoste, zambet, liniste, calm.
Interesanta idee nu ? Care este " the keeper", pe care il pastrezi si pe care il lasi ?
Cred ca de fapt toti iubim lucrurile "interzise" ar fi o concluzie ca: ne plac baietii rai nu ? Da, ne plac, dar cu cine ramanem? Cu cine ne casatorim? cu cine facem copii? Cu baietii buni.
De ce ? Pentru ca fiecaruia ne place un pic aventura, toti dorim sa traim partea intunecata, periculoasa si nebuna a vietii. Dar , toti vrem asta doar pentru o perioada, apoi vrem liniste, siguranta, incredere, iubire, trandafiri si poezii, certitudinea ca ne vom creste copii veseli si protejati. Asta este ideea pana la urma de siguranta, protectie , liniste .. si dragoste adevarata
Nu?

2 comentarii:

DrequAngelic spunea...

Baieti buni... baieti rai... Oricare are o doza din nebunia aia care ne face baieti rai, chiar daca suntem baieti buni. Trebuie gasit modul in care se declanseaza sau in care se inhiba "rautatea", sau, si mai bine, zic eu, doza in care "rautatea" face relatia mai frumoasa.

steluta spunea...

F bine spus, chiar fff bine

Trimiteți un comentariu